Loading Eventi

« Svi

  • This event has passed.

28.05.2016 @ 21:00

Mostar Rock School te poziva da se priključiš velikom muzičkom projektu koji će okupiti 50 mladih muzičara iz cijele BiH!
Ako imaš između 18 i 25 godina, sviraš neki instrument ili pjevaš, voliš druženje i kreativno stvaralaštvo, ovo je prilika za tebe!
Sve informacije o Ljetnoj školi, načinu prijave i ostale informacije možete dobiti iz prve ruke na koncertu u vašem gradu!
————————————————————————————-
Kada?—————-Subota // 28.05.2016. // 21h

Gdje?—————-Caffe Bar Acapulco // Mrkonjić Grad

Za vas svira mostarski bend Floridus
————————————————————————————-
// Šta je Summer Rock School? //

Summer Rock School – Songs That Matter je veliki muzički projekat koji organizira Rock škola Mostar, a koji će okupiti 50 mladih muzičara iz 11 BiH gradova.
Kroz Ljetnu rock školu – sedmodnevni muzički kamp koji će se održati u prvoj sedmici augusta na Jahorini – mladi kreativci iz cijele BiH imat će priliku surađivati i stvarati autorska djela. Muzičke radionice i kreativnu podršku obezbjedit će tim predavača Rock škole iz Mostara, a kampu će prisustvovati i poznate ličnosti iz muzičke industrije.

Muzički kamp je odlična prilika za uvezivanje vršnjaka sličnih kreativnih interesa, pa će osim dobre svirke biti prilike i za druženje kroz raznovrsne društvene aktivnosti.
Mladi autori će nakon ljetnog kampa imati priliku svoj rad prezentirati kroz koncerte u Sarajevu i Mostaru, dok će u periodu jeseni i zime svoje autorske pjesme snimiti u DK studiju Rock škole u Mostaru koje će biti objavljene i na DVD kompilaciji.

Učešće u svim aktivnostima projekta je besplatno za sve učesnike i sve troškove snosi organizator (hotel, hrana, putni troškovi).
————————————————————————————-
Više informacija o Rock školi Mostar potražite na našoj web stranici: http://www.mostarrockschool.org
————————————————————————————-

“Ovaj projekat je omogućila velikodušna podrška američkog naroda putem Američke ambasade u Sarajevu i svi stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu ne odražavaju nužno stav Američke ambasade ili Vlade SAD, već isključivo autora.“

Detalji

Datum:
28.05.2016
Vrijeme
21:00

Organisator

Mostar Rock School