Loading Eventi

« Svi

  • This event has passed.

15.09.2017 @ 18:00 - 21:00

Event Navigation

KUKU$ Klan LIve at KPTM (Dnevni Koncert)

KUKU$ su urbane legende zagrebackog trap zvuka čija kritična masa konstantno raste. Zajedno sa ekipom High5 čine 33 bandu pod čijim nazivom sve češće nastupaju u svom pohodu na ulice Zagreba I daleko van njihovih granica. KUKU$ klan će nastupiti u petak, 15. septembra u klubu KPTM u okviru koncepta dnevnog koncerta od 18h.

Njihov rast na regionalnoj sceni počeo je pre skoro tri godine, sedam dana pred promociju njihovog debi albuma “Flexikon” I kompetno rasprodatim klubom Klub, nakon čega su usledili zajednički mixtape sa Shirom Rodbinom I jednako uspešan album “O KUKU$ima se ne raspravlja” iz 2015.

Svoj rodni Zagreb osvojili su nastupima u gotovo svim koncertnim prostorima, podrumima, nastupima na otvorenom – od Gričevanja i Brucošijade FER-a do Tvornice Kulture, Medike i Super Supera, omiljeni nastup su održali u sklopu “Drito iz Tvornice” festivala.
Nedavno su predstavili tri nova singla “Frend”, “Gangsta” i “Magic Jonhson” koji bi se trebali naći na njihovom novom albumu “Anđeli i Bomboni”, dok su paralelno radili na novom projektu s braćom High5, te su 3.3. izbacili “Gram Turizlo” pod imenom “Triestri”.

https://web.facebook.com/kukus36/?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UCagUXkgOvrzfug2ziSAlVww/videos

Detalji

Datum:
15.09.2017
Vrijeme
18:00 - 21:00

Organisator

KPTM

Mjesto

KPTM
Žorža Klemansoa 22
Belgrade, 11000 Serbia