Nadolazeće Eventi  

There are no upcoming eventi at this time.

Vokalno instrumentalni sastav Sexymotherfuckers (S.M.F.) postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova dvojice glazbenika Ive Petrića i Marina Mrve koji su već 15-tak godina bili u alternativnoj glazbi te su odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih sa raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock, blues, otočki rock. Kako je vrijeme odmicalo snimili su prvi demo (samo dva vokala i akustična gitara) sa 15-tak pjesama kojeg je netko ukrao iz studija i tako je počelo.. Cijeli Zadar i okolica imali su taj album kroz par dana! Kako je sve to krenulo pridružila su se i još dva člana Marino Antišin na bassu i Obrad Bobo Egić na bubnju koji su dali svoj obol i punoću glazbi koju su nazvali ‘ORIGINALNI DALMATINSKI HOP CUP’.

Radi se o vrlo zanimljivom, duhovitom, izvrsno odsviranom i već na prvo slušanje vrlo “zaraznom” materijalu. U prilog tome govori činjenica da njihov prvi singl ‘Ajme meni nije mi dobro’, iako službeno još nije ni izašao, već je našao svoj put do pojedinih radio postaja na kojima je odmah zasjeo na ptvo mjesto. Pjesma ‘Ajme meni nije mi dobro’ već je ultimativni hit i na prvom mjestu raznih top ljestvica od Dubrovnika do Rijeke takodjer i na svim prostorima bivše države.

S.M.F. do sada su imali niz zapaženih samostalnih i zajedničkih nastupa uz valikane poput: Primal Scream, Sharlatans, Razorlight ,The Toy Dolls, Kamelo Santo, Tito & Tarantula. Kao plod kvalitetnih i otkačenih nastupa u 2009. godini dobijaju demo nagradu Circoolar za najbolji nastup i najbolji spot, također 2009. godine pobijeđuju na ‘Idemo festivalu’ gdje osvajaju potpis ugovora sa diskografskom kućom MENART. Plod takve suradnje je skori izlazak albuma ‘Didonanu’ koji je snimljen u studiju MORRIS pod producentskom rukom Mira Vidovića i S.M.F.-a.

Godine 2013 bend napušta bubnjar Bobo Egić,a njegovo mjesto upotpunjuje vrhunski Jazz rock bubnjar Marko Nakić Njake bivši bubnjar bendova Pozdrava Azri,Black coffe,Lainer project,s kojim je ovaj blesavi kolektiv jos dob22io na kvaliteti.

2013 dovršili smo drugi album Kifameno sa 12 mega Hop Cup pisama za svačije uho.

Biografija Facebook

image sources

Podijeli

Da Ne