Nadolazeće Eventi  

There are no upcoming eventi at this time.

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče još iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom „Ošljačka saga“, pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije ”Generacija Ex” na radiju 057.

Nakon drugog gastro singla „Tužna priča o selu“ ( poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“ ) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“ te okupljaju bend za svirke uživo. Bend se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu te snimajući album obrada novovalnih pjesama. 2008. godine izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena „Popravni“ s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme „Na rubu ponora“, „Palma u pitaru“ te „Marijana“.

Od tada, sada već sedmeročlani bend, učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova. Promovirajući „Popravni“ Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom te dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodani Kset i Stereo dvoranu u Rijeci. Albumom „Čujem ja netko šuti“ grupa potvrđuje i opravadava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost te zapaženi singlovi ( „Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“ ).Postolari su za spomenuti album dobili i Porina za „Najbolji album klupske glazbe“.

Postolari su obilježili deset godina djelovanja te pripremili svoj najveći koncert do sada u prepunom velikom pogonu Tvornice.

Grupa Postolar Tripper postala je vrlo prepoznatljiv brand u cijeloj regiji, što dokazuju vrlo uspiješni koncerti u Ljubljani,Nikšiču,Sarajevu,Mostaru,Skopju itd….

Postolari marljivo rade na novom albumu koji su za sada najavila dva singla „Sve gori“ i aktuelni „Igre na nesreću“ za koji je izrađen i video spot. Izlazak albuma najavljen je za zimu sljedeće godine.

Postolar Tripper su:

Darko Predragović – Dabi – Vokal

Davor Valčić – Vokal

Goran Šučurović – Bubnjevi

Renato Babić – Gitara

Pave Ruić – Bas

Luka Mrša – truba

Stefan Gligorić – Mix i efekti

Izvor Biografije

image sources

[powr-twitter-feed label="postolartripper"]

Podijeli

Da Ne